Vendue Next Door veilingen

De Vendue Next Door veiling is een zogeheten ‘online only’ veiling waar geen veilingmeester meer aan te pas komt. De veiling verloopt geheel via internet binnen een tijdsduur van 2 weken.

De goederen die in de Vendue Next Door veilingen worden aangeboden, hebben in het algemeen een prima gebruikswaarde maar een beperkte geldswaarde. De goederen zijn veelal afkomstig uit complete boedels die in opdracht van het notariaat worden afgewikkeld.

Het volledige aanbod is te zien in de Vendue Next Door catalogus op onze website. Daarnaast zijn bij het Venduehuis in Den Haag de Next Door goederen ook in het echt te zien. De kijkdagen voor Vendue Next Door veilingen vallen samen met de kijkdagen voor de Kunst- en Antiekveilingen.

De kavels in deze veiling worden zonder limiet verkocht. Het startbod ligt altijd op 15 euro. Daarboven zijn er biedstappen van 5, 10 en 20 euro of hoger. De biedstappen ziet u op het scherm tijdens de veilingweken.

U kunt aan de veiling deelnemen door u vooraf aan te melden. Om u te registreren gaat u naar de homepage van deze website naar de knop Registreren, rechtsboven op de pagina. U vult het aanmeldformulier in. Vink onderaan het formulier het tweede vakje aan “Ja, ik wil tijdens de veiling Live via Internet kunnen meebieden”. Wanneer u de registratie hebt afgerond, ontvangt u via e-mail een unieke inlogcode waarna u kunt meedoen aan de veiling. Deze inlogcode kunt u voor iedere volgende Vendue Next Door veiling gebruiken.

Vergeet niet na inloggen de Algemene Voorwaarden te accepteren.

Op de dag waarop de veiling afloopt kunt u zich na 16:00 uur niet meer aanmelden voor de veiling van die dag omdat wij uw registratie niet meer tijdig kunnen verwerken.